Studije slučajeva

Cilj analize je odrediti zastupljenost promatranih brendova u medijima, kvalitetu medijskog izvještavanja o svakom pojedinom brendu i njihovim modelima.

Uz standardnu kvantifikaciju svih parametara, kako objave (počevši od sadržajnih preko parametara forme), tako i medija (pretpostavljenih dosega objave i medija). Kod ove specifične analize dodatno se uključuju parametri konkretno vezani uz automobilsku industriju.

Osluškujući sadržaj koji su na temu Rijeka 2020 kreirali korisnici društvenih mreža, podatke prikupljamo i dostavljamo klijentu jednom mjesečno u formi analize s ciljem strateškog planiranja i sagledavanja dosega i učinaka komunikacije.

Osim procjene učinkovitosti medijske kampanje na vidljivost i pozitivnu reputaciju samog događaja, analiza procjenjuje i učinke za sponzore, mjereći količinu, učestalost i kvalitetu njihove medijske pojavnosti u kontekstu Riječkog kanevala.

Ključne usluge za pomoć PR i marketing timovima u koordinaciji i kontroli aktivnosti na različitim tržištima za najvećeg svjetskog trgovca namještajem.

Medijska analiza fokusirana je na ciljane ključne teme u promatranom razdoblju, s naglaskom na tonalitet, koji pokazuje je li način izvještavanja o tim temama bio s pozitivnim ili negativnim predznakom.